Gratis kijken: Hungry for Change & Food Matters

Hungry for Change en Food Matters van de makers James Colquhoun en Laurentine ten Bosch zijn mijn persoonlijke favoriete documentaires over voeding en gezondheid. Vooral Hungry For Change vond ik erg treffend. In beide documentaires vertellen ervaringsdeskundigen die voorheen obees waren en patiënten die kanker overleefd hebben, hun verhaal. Ook komen er artsen en bekende voedingsexperts aan het woord over het effect van voeding op het lichaam en de rol die het speelt in het voorkomen van ziektes. De misleidingen van de voedingsindustrie worden aan de kaak gesteld waardoor je voor altijd anders naar gemaksproducten in de supermarkt gaat kijken.

Beide documentaires zijn hier gratis online te kijken tot 31 maart 2014. Mis het niet! 🙂

Tags: , , , , , , , , , , , ,

Reactie 4 Reacties

AlphaOmega Captcha Classica  –  Enter Security Code
     
 

Jouw gegevens

  1. Zeker goede documentaires. Kijk ook eens naar “Sick, fat en nearly dead”. Die is van een Australiër met overgewicht die vervolgens 60 dagen alleen nog maar groente- en fruitsappen gaat drinken. Ook erg verrassend. Groetjes, Carlo

    • Ja die is ook heel interessant! Heb het enkele maanden terug gekeken 🙂

  2. Hoi, na het zien van de documentaire heb ik een jaarabonnement genomen op de website; zo kun je nog veel meer films kijken en recepten krijgen. Ik ben nog niet lang lid, maar telkens als ik een recept kijk, bv van Chef Teton krijg je direct zin om van alles uit te gaan proberen: erg inspirerend! Net zoals deze website, pas net ontdekt. hartstikke interessant allemaal. Ik maak er snel een favoriet van!

    • Wat leuk! 🙂 Veel kijkplezier toegewenst 😀