Pasta met pompoensaus (suikervrij, zuivelvrij, glutenvrij, tarwevrij, vegan)

Lezeres Jante vroeg me laatst of ik het recept had van de pompoenpasta die ik noemde in een blog waarin ik schreef hoe we mijn zoontje via de Rapley methode hebben leren mee eten. Het recept had ik nog niet eerder vrijgegeven omdat ik het heb bewaard voor een project waaraan ik bezig ben. Maar ik heb besloten het toch te delen, althans, voor nu dan. 🙂 Dat is trouwens ook de reden dat het recept ook anders is weergegeven dan gewoonlijk. 🙂

Het is volop pompoentijd en hou je van Italiaans eten, dan is dit echt een aanrader! 🙂 De Spaanse peper kun je eventueel weglaten en de boekweit fusilli zijn te vervangen door volkoren spelt fusilli (ook wel Spirelli genoemd) maar dan is het uiteraard niet meer glutenvrij.

pompoensaus2

 

IMG_9712

 

 

herfstrecepten

Tags:

Reactie 2 Reacties

AlphaOmega Captcha Classica  –  Enter Security Code
     
 

Jouw gegevens

  1. Oh, lekker lijkt me dat! Ik heb nog een pompoen liggen en dacht er weer soep van te maken, maar dit vind ik ook een tof idee.

    • Oh pompoensoep is ook lekker! 😉 Ben benieuwd 🙂