Paleo mama rubriek: Doe je mee?

Afgelopen november introduceerde ik een nieuw rubriek “Paleo Mama”. Het leek me leuk om zo andere mama’s aan het woord te laten en te vertellen hoe ze Paleo in de praktijk brengen met kinderen. De rubriek wordt leuk ontvangen en ook goed gelezen. Omdat ik nu geen nieuwe bijdrages meer heb van andere mama’s zet ik dit rubriek weer even in het zonnetje.

Lijkt het je ook leuk om als Paleo mama of papa mee te werken? Stuur dan een mailtje naar mail@paleofamilie.nl 

Deze mama’s gingen je voor

Paleo mama Claudia beet de spits af. Ze is ook bekend van de populaire groep voor Paleo papa’s en mama’s op Facebook. Het is een leuke groep waar je met andere eensgezinde ouders kunt kletsen, vragen aan elkaar kunt stellen en inspiratie op doen. Lees hier haar bijdrage. claudia-header

Paleo Mama Femke is kPNI therapeute in opleiding en weet veel over voeding en gezondheid. Ze blogt op ‘(H)eerlijk over eten‘ en heeft een eigen praktijk ‘Voedenderwijs‘. Ze probeert haar kinderen ook aan de Paleo voeding te krijgen maar dat is niet zo makkelijk. Lees hier haar verhaal. paleo-mama-Femke

Paleo mama kirsten probeert positief in het leven te staan en coacht ook anderen hierbij (zie haar website) met een mini uitdaging “7 dagen zonder klagen“. Ze at nog niet zo lang Paleo toen ze haar verhaal voor ons op schreef en zat zelfs midden in de Project 30. Lees haar verhaal hierpaleo-mama-kirsten

Paleo mama Marlies had een hele zoektocht naar wat voor haar gezond was, erop zitten toen ze Paleo ontdekte. Ze bleek zwangerschapsdiabetes ontwikkeld te hebben tijdens haar tweede zwangerschap en Paleo hielp haar om haar bloedsuiker op een goed niveau te houden. Lees haar verhaal hierIMG_3692-copy

Paleomama Willeke is kookboekenschrijfster van de “Hallo Paleo” kookboeken en thuismama. Lees hier meer over Willeke. ons

Tags:

Reactie 0 Reacties

AlphaOmega Captcha Classica  –  Enter Security Code
     
 

Jouw gegevens