Gevulde eieren (Paleo, glutenvrij, suikervrij, zuivelvrij)

Deze gevulde eieren serveerde ik op pakjesavond. Echt super snel en simpel om te maken, mits je al kant en klaar mayonaise hebt. Ze vielen gelukkig in de smaak. Ik gebruikte zelf de mayonaise van Primal Kitchen, op basis van avocado olie (te koop bij Paleo2Go) maar je kunt uiteraard ook een zelfgemaakte mayonaise gebruiken (op basis van olijfolie of macadamia olie).

Ik ben trouwens nog geen ster in het mooi opvullen van de eitjes, zoals je ziet op de foto. 🙂 Ik moet daar nog wat handigheid in zien te vinden.

Ingrediënten voor 8 gevulde eieren (16 stukjes)

  • 8 hardgekookte eieren
  • 4 eetlepels mayonaise
  • handje fijn gesneden postelein
  • 2 plakjes originele Parmaham in dunne reepjes gesneden
  • snuf fijn Keltisch zeezout
  • snuf gemalen zwarte peper
  • handje fijn gesneden peterselie
  • klein scheutje olijfolie

Bereiding

  • Halveer de eieren in de lengte
  • Schep voorzichtig het eigeel uit alle eieren en doe dit in een aparte kom.
  • Prak het eigeel en meng deze met de mayonaise, postelein, parmaham, peterselie scheutje olijfolie, snuf Keltisch zeezout en zwarte peper.
  • Meng het goed door elkaar.
  • Schep het eigeel mengsel voorzichtig in de eieren en serveer.

gevulde-eieren

 

Tags: , , , , ,

Reactie 0 Reacties

AlphaOmega Captcha Classica  –  Enter Security Code
     
 

Jouw gegevens