In VROUW magazine!

Tegen het einde van de zomer werd ik benaderd door journaliste Hanna van VROUW magazine (Telegraaf) of ik wou meewerken aan een interview. Mijn man, die de mail eerder las dan ik, belde me gelijk heel enthousiast op met het nieuws. Het leek me heel leuk, dus ik stemde uiteraard toe. 🙂

Voor ik het wist kwam fotografe Anne Reinke en de aardige visagiste langs om foto’s van ons te maken. Ik werd in de make-up gezet en ook dochterlief kreeg wat lipgloss op en haar haren werden gedaan (dat vond ze uiteraard geweldig). De visagiste hield mijn ‘look’ verder zo neutraal mogelijk, omdat ik in het dagelijkse leven ook niet zwaar opgemaakt rondloop. De fotosessie was natuurlijk dè smoes om mezelf een nieuwe jurk cadeau te doen en ik koos er één van People Tree. People Tree is een fairtrade biologisch merk uit Engeland en ik ben fan van hun stijl en jurkjes. De mijne wist ik in de uitverkoop te scoren voor een mooie prijs. 🙂 Voor de fotosessie had ik de chocoladecourgette brood gebakken, maar dan in taartvorm. De bedoeling was dat er enkele foto’s van ons in actie gemaakt zouden worden (tijdens het koken/bakken). Omdat onze keuken echt te klein is, deden we de sessie in onze woonkamer, voor onze servieskast (een tweedehands vondst uit de kringloopwinkel).

Een paar weken later kwam Hanna langs voor het interview. Ik deed mijn verhaal, en ze proefde ook van de chocoladecourgette cake. Het was heel gezellig en ik had er alle vertrouwen in dat ze mijn verhaal zo goed mogelijk op papier zou neerzetten. En dat heeft ze eigenlijk ook wel gedaan. 🙂 Het interview heeft echt een aantal uur geduurd, dus uiteindelijk is mijn verhaal uiteraard flink ingekort. Het belangrijkste vond ik dat het Paleo dieet niet neergezet zou worden als weer een nieuwe hype, maar als een leefstijl dat kan helpen mensen hun gezondheid weer in eigen hand te nemen. Gelukkig heeft Hanna dat ook zo omschreven. 🙂 Het enige wat niet helemaal klopte was dat de cake op de foto rauw was (het was een gebakken paleo cake). Ook komt er in de tekst een aantal keer rauwe cacao in voor, maar zo vaak gebruiken wij geen rauwe cacao, zo nu en dan koop ik weleens zo’n reep als we er trek in hebben maar ik bak er niet volop mee ofzo. 😉

Daarna moesten we nog zo’n anderhalve maand wachten tot het gepubliceerd zou worden. Toen het eenmaal zover was, kocht mijn man op zaterdagochtend 10 exemplaren om uit te delen en naar familie te sturen (volgens mij was hij wel een beetje trots). Al met al vond ik het een leuke ervaring en ik kreeg er leuke reacties op. Was je niet in de gelegenheid een exemplaar te bemachtigen dan kun je hieronder de interview terug lezen. Klik hier voor de grotere PDF versie.

vrouw-magazine-artikel-compleet

Tags: , , ,

Reactie 2 Reacties

AlphaOmega Captcha Classica  –  Enter Security Code
     
 

Jouw gegevens

  1. Wow Diana, super gaaf die foto’s en een mooi stuk tekst!Gefeliciteerd er mee!