Je inmaakpotje (mason jar) op je blender gebruiken (met filmpje)

Laatst was ik op Pinterest aan het bekijken wat voor leuks je allemaal met een inmaakpotje (alla Mason Jar) kunt doen. Ik ben al lang helemaal weg van zulke potjes (net zoals de rest van de wereld) en mijn potjes worden dan ook breed ingezet: voor fermenteren, als bewaarpotjes of om uit te eten en drinken. Ik ben op het internet zoveel leuke ideeën tegen gekomen, maar er was er één die er tussenuit springt: Hoe je een inmaakpotje op je blender kunt gebruiken om een smoothie te maken. Ik vond dat zo’n leuk idee, dat ik het wel moest delen. 🙂 De beste manier is natuurlijk door het te laten zien, en zo was ook gelijk mijn aller eerste vlog geboren. Beetje onwennig vertelde ik voor de camera hoe dat werkt met de blender en de mason jar. 🙂

Ik heb voor het filmpje een masonjar van het merk ‘Quattro Stagioni’ gebruikt die o.a. bij Dille en Kamille te koop is. Uiteraard kun je ook de originele Mason Ball Jars gebruiken met een ‘regular mouth’ als je die hebt. De blender is gewoon een standaard ding, de goedkoopste die ze hadden bij het Kookpunt. 🙂

Tags: , ,

Reactie 0 Reacties

AlphaOmega Captcha Classica  –  Enter Security Code
     
 

Jouw gegevens