Paleo ijsjes! Review: We can all scream for ice cream

Jaaaa er is een heel leuk e-boekje uit met allemaal Paleo ijsjes, die ook nog eens helemaal geschikt zijn voor het Paleo Autoimmuun Protocol! ‘We can all scream for Ice Cream‘, een samenwerking van de dames van Predominantly Paleo en The Real Food Guide. De 24 recepten zijn dus vrij van: gluten, zuivel, geraffineerde suiker, noten, zaden, eieren en chocolade. 🙂 Voor de prijs hoefde ik het niet te laten, want die ligt rond de 4,50 Euro (afhankelijk van de dollar koers) en je kan heel makkelijk met PayPal betalen. Dus ik hoefde er niet lang over te denken en voor ik het wist had ik het al gekocht. 🙂 Oops… 😉

Er zijn nog niet zo veel receptenboeken met alleen maar AIP recepten, het begint nu pas eigenlijk op gang te komen. IJsjes zijn altijd helemaal goed, vooral in de zomer! Dus helemaal leuk dat er nu een boekje is met ijsjes die helemaal AIP proef zijn! Vandaag is manlief jarig en 32 jaar oud geworden. Ik had vandaag niet zo’n goede dag en had weinig energie, dus mijn plan om een AIP vruchtenvlaai te bakken was al gauw van de baan. Ik maakte maar van de gelegenheid gebruik om een ijsje te maken uit mijn nieuwe e-boekje. Ik was benieuwd naar het carobe ijsje en daar had ik ook alle ingrediënten voor in huis: carobepoeder, kokosmelk, gelatinepoeder, vanille, natuurlijke zoetmiddel en een snuf Keltisch Zeezout. Het eindresultaat viel enorm in de smaak thuis en ook bij mijn schoonmoeder die op bezoek was. Alleen de schoonpapa houdt niet zo van kokos dus die was iets minder enthousiast. 😉

Het resultaat

aip-ijsjes2

aip-ijsjes1

Wat kun je verder nog meer verwachten?

Naast een aantal standaard recepten voor bijvoorbeeld vanille ijs en carobe ijs vind je er ook recepten voor bijvoorbeeld ijshoorntjes (ook AIP proof!), carobe brownie (wederom AIP), bijzondere vernieuwende ijsjes, sorbets en ijslolly’s! Voor nog geen 5,99 dollar (omgerekend ongeveer 4,50 Euro) kun je ‘We can all scream for Ice Cream‘ makkelijk aan te schaffen via PayPal en heb je weer een leuk boekje vol ideeën van wat er allemaal mogelijk is binnen het Autoimmuun Paleo Protocol! Maar ook als je regulier Paleo eet, of zelfs niet eens… deze gezonde ijsjes zijn echt gewoon lekker voor iedereen. 🙂

Klik hier voor meer informatie!

Een impressie

we-can-all-scream-1-copy

we-can-all-scream-4-copy we-can-all-scream-16-copy

we-can-all-scream-50-copy

we-can-all-scream-62-copy

Reactie 0 Reacties

AlphaOmega Captcha Classica  –  Enter Security Code
     
 

Jouw gegevens