Winnaar Green Pasture levertraan bekend!

Ik wil graag iedereen bedanken die mee heeft gedaan met de Green Pasture Levertraan win -actie, georganiseerd in samenwerking met BRNDSTF (webshop bestaat niet meer). Ik heb heel veel mooie reacties ertussen gelezen en ik gunde zowat iedereen wel een pot, maar helaas kon er maar één winnen. Ik vond het te moeilijk om te kiezen dus ik heb de hand van dochterlief maar laten beslissen: Ze mocht een lootje trekken.

de-winnaar-is-levertraan-de-loodjes

de-winnaar-is-levertraan---lootjes-trekken

de-winnaar-is---levertraan-rolanda

Gefeliciteerd Rolanda! Ik hoop dat je zoontje hier veel baat bij gaat hebben. Stuur je me een mailtje met je adresgegevens? Dan komt de pot naar je toe.

Reactie 0 Reacties

AlphaOmega Captcha Classica  –  Enter Security Code
     
 

Jouw gegevens