E-boekje verkrijgbaar! Begin de dag goed: 30 Paleo ontbijtrecepten!

Dit weekend was het prachtig weer. Helaas was ik te druk met het afronden van mijn e-boekje om daarvan te kunnen genieten. Als ik eenmaal wat in mijn hoofd heb… haha. Wat kwam er veel werk nog bij kijken toen het eenmaal af was. Er moesten nog veel ‘puntjes op de i’ gezet worden. Het voelde net alsof ik weer mijn scriptie aan het schrijven was. 😉 Maar het is gelukt! Mijn eerste e-boekje is een feit! 🙂

Begin de dag goed: 30 Paleo ontbijtrecepten voor een feestelijk begin van elke dag

Het boekje bevat 30 lekkere recepten voor het ontbijt: van hartig tot zoet, van ontbijtkoek tot en met soep (ja echt! 🙂 ). Van simpelere ontbijtjes tot meer feestelijke en van lichte ontbijtjes tot ontbijtjes voor de stevige trek. Ook heb ik me niet beperkt in het gebruik van alleen dure notenmelen, die heb ik juist tot een minimum gehouden. De baksels vragen o.a. om kastanjemeel, tapiocameel en kokosmeel. Ook gebruik ik graag bakbananen. 🙂

Mooi Design!

Waar ik echt mijn best op heb gedaan is het design. Ik wil geen saai e-boekje leveren, maar een echt ‘Diana boekje’. Daar heeft dan ook echt veel tijd en aandacht in gezeten, en dat zie je er zeker in terug. 🙂

Gebruiksgemak

Ook aan het gebruiksgemak heb ik geprobeerd te denken door bijvoorbeeld de inhoudsopgave, links en receptenindex aanklikbaar te maken. Zo kun je iets makkelijker door het boekje navigeren. 🙂

Met dank aan

Het boekje had niet tot stand kunnen komen als mijn man me niet zo had geholpen. In de weekenden ging hij leuke dingen met de kinderen doen zodat ik me volledig kon uitleven in de keuken. 🙂 Hij heeft de laatste weken ook meer geholpen in het huishouden zodat ik meer tijd had voor het e-boekje en last but not least: hij heeft nog behoorlijk veel van zijn vrije tijd in de webshop gestoken, om dat goed werkend te krijgen. Nog meer hulp kreeg ik van Linda. Linda is pietje precies en heeft kritisch alle teksten doorlopen en me voorzien van goede feedback.

Nog net op tijd voor Pasen!

Het boekje is nog net op tijd uit voor Pasen! Dus wie verantwoorde, Paleo proef, ontbijt of brunch ideetjes zoekt kan met het boekje uit de voeten. 🙂 Het boekje kost 8,95, maar is in de aanbieding voor 5,95! Deze aanbieding geldt tot Pasen! 🙂 Voor 5,95 krijg je een e-boekje van 90 mooi opgemaakte pagina’s, extra info, mooie foto’s en 30 recepten. 🙂

Waar kun je het boekje kopen?

Het boekje is te verkrijgen in mijn webwinkel! Tevens kun je daar gelijk meer specifieke informatie over het boekje vinden! 🙂

Begin de dag goed (1)

Begin de dag goed (4)

Begin de dag goed (7)

Begin de dag goed (10)

Begin de dag goed (11)

Tags: , , , , , , ,

Reactie 3 Reacties

AlphaOmega Captcha Classica  –  Enter Security Code
     
 

Jouw gegevens

  1. De recepten klinken geweldig en zien er ook nog eens prachtig uit. Mijn complimenten.