Begin de dag goed, 30 paleo ontbijtrecepten voor een feestelijk begin van elke dag

Dit is een officiële aankondiging! Ik heb de afgelopen weken heel hard gewerkt achter de schermen met het maken van een leuk e-boekje met alleen maar ontbijtrecepten die allemaal graanvrij, glutenvrij, zuivelvrij en suikervrij zijn. Kortom helemaal Paleo proef! 🙂 Met een beetje geluk zal het begin volgende week verkrijgbaar zijn, nog net op tijd voor Pasen. We werken hier hard door om dat mogelijk te maken.

Het is al lang dat mijn man roept dat ik eens mijn recepten op moet gaan schrijven en de plannen voor een receptenboekje zijn inmiddels net zo oud als het stenen tijdperk (bij wijze van spreken 😉 ) maar ik vond het nu toch echt tijd worden. Ik gaf mezelf een schop onder de kont en ben hard aan de slag gegaan om recepten te ontwikkelen die niet alleen gezond en ‘alles – vrij’ zijn, maar ook nog eens heel lekker. Ik ben begonnen met ontbijtrecepten omdat ik gek ben op lekkere ontbijtjes. Voor mij is er niks fijners dan de dag goed te beginnen met een lekker ontbijt en met mijn favoriete mensen aan tafel. 🙂 Zo ontstond er dus ‘Begin de dag goed – 30 paleo ontbijtrecepten voor een feestelijk begin van elke dag‘. Meer informatie over het e-boekje volgt volgende week.

De voorkant van mijn e-boekje is inmiddels af, en tenzij ik niet van gedachte ga veranderen in de tussentijd, dan gaat het er zo uit zien. 🙂

Aankonding---begin-de-dag-goed

Reactie 0 Reacties

AlphaOmega Captcha Classica  –  Enter Security Code
     
 

Jouw gegevens