Ook aan de slag met Waterkefir? Ik heb gratis af te halen Kefir korrels!

**

Momenteel heb ik geen kefirkorrels meer om weg te geven. Zoek voor goedkope kefirkorrels op Marktplaats of wordt lid van het FB groep Waterkefir NL/BE waar een lijst beschikbaar is van af te halen kefirkorrels.

**

Mijn Waterkefir groeit goed! Iets te goed, want ik heb nu elke keer zo veel nieuwe korrels erbij dat ik niet weet wat er mee te doen. Ik ga ze maar uitdelen, want weggooien vind ik enorm zonde! 🙂

Ik plaatste gisteravond een berichtje op Facebook of er mensen zijn die interesse hebben zelf met Waterkefir aan de slag te gaan en gratis korrels van me willen krijgen. Ik bedacht me vandaag dat natuurlijk lang niet iedereen Facebook heeft en mijn updates daarvan kunnen zien, dus ik plaats ook hier een oproepje.

Heb je interesse om zelf ook Waterkefir te gaan maken en woon je in Rotterdam (en omstreken) dan kun je bij mij gratis korrels afhalen! Verzenden doe ik ook tegen onkosten! Ik geef porties van 100 gram mee, goed voor 1 liter Waterkefir!

Meer informatie?

Onlangs heb ik een uitgebreid artikel over waterkefir geschreven. Wat het precies is, hoe je het moet verzorgen en voeden en een goed basisrecept die succes garandeert: zo’n beetje de belangrijkste informatie is hier te vinden.

**

Momenteel heb ik geen kefirkorrels meer om weg te geven. Zoek voor goedkope kefirkorrels op Marktplaats of wordt lid van het FB groep Waterkefir NL/BE waar een lijst beschikbaar is van af te halen kefirkorrels.

**

 

 

Tags: , ,

Reactie 2 Reacties

AlphaOmega Captcha Classica  –  Enter Security Code
     
 

Jouw gegevens

  1. Hoi Diana,

    Ik heb net mijn eerste kefirwater geoogst. Het is bij mij ook enorm gegroeid. Het is gewoon verdubbelt. Over de smaak ben ik nog niet mega enthousiast. Ik had het viezer verwacht ;-p dus het valt me nog mee. Ik ga lekker experimenteren met smaakjes tot ik de juiste gevonden heb en deze lading slaan we gewoon snel achterover :-).

    • Oh wat leuk dat die korrels het zo goed doen! Je kan alle kanten op qua smaak 🙂 Dus ga lekker aan de slag met experimenteren 🙂 Zelf had ik ook laatst kefir gemaakt in afgekoeld theewater, dat was best lekker 🙂 De kefir die nu klaar is kun je laten na rijpen met wat fruitsap, of gewoon mengen met wat fruitsap of diksap als je het gaat drinken.