Winnaar Herfstrecepten bekend!

De winnaar is bekend! 🙂 Ik kon niet kiezen uit alle leuke reacties dus ik besloot het lot te laten beslissen. 😉 Ik had vanmorgen netjes de namen van de 20 deelnemers opgeschreven en er lootjes van gemaakt. Het leek me leuk als één van mijn kinderen het winnende lot zou trekken en het gebeuren vast te leggen met de fotocamera. Mijn man had een nog leuker idee: gewoon filmen hoe het lootje getrokken wordt. Zo gezegd, zo gedaan. Mijn man heeft het filmpje gemaakt (waarvoor dank! 🙂 ) Iedereen kan nu zien dat er gewoon eerlijk, onbevooroordeeld getrokken is. 🙂

Kijk maar snel het filmpje om te zien of je gewonnen hebt!

IMG_0608-copy

Gefeliciteerd! Het e-boekje komt via de mail naar je toe! 🙂

Reactie 6 Reacties

AlphaOmega Captcha Classica  –  Enter Security Code
     
 

Jouw gegevens

  1. Wat een leuke kinderen heb je. Yavanna, gefeliciteerd.

    • Dankjewel Brigitte 🙂

  2. Super…. Dank je wel….

    • Veel kookplezier! 😀 🙂