Geniet van de herfst! 25 suikervrij & zuivelvrije recepten! (Met winactie!)

**Attentie – Attenzione – Attention – Achtung **

De winactie is gesloten – winnaar is hier bekend gemaakt.

Afgelopen weekend bereikte mijn blog de 5000 unieke maandelijkse bezoekers! Reden om het te vieren met een winactie! 🙂 Toen ik mijn blog startte zo’n 9 maanden terug, deed ik dat vooral om mijn ervaringen en recepten te delen omtrent onze suikervrije, zuivelvrije, natuurlijke en eco-vriendelijke leefstijl. De reden daarvoor was dat ik ergens mijn ei kwijt moest en niet al mijn vrienden en familie wou lastig vallen met al mijn nieuwe ontdekkingen. 🙂 Die zitten er vast niet allemaal op te wachten. Dus ik startte mijn blog met de gedachte: wie interesse heeft kan het lezen, wie er geen zin in heeft, negeert het maar. 🙂 Dat het zo snel in bezoekersaantallen zou groeien had ik niet verwacht. Ik vind het natuurlijk geweldig, en ik hoop nog lang mijn tips, ervaringen en recepten te delen met jullie.

Recepten met herfstgroente!

Sharon Numan brengt de laatste maanden geregeld leuke e-boekjes uit met lekkere recepten. Ik heb er weleens over geschreven: nachtschadevrije recepten, koekjes, ijslolly’s en sinterklaasrecepten. Ik weet dat ze nog meer leuke e-boekjes in petto heeft voor ons. Ik ben benieuwd! Één van de exemplaren waar ik zelf aan mee gewerkt heb is: ‘Geniet van de herfst, 25 verrassende herfstrecepten’. De foto’s van Sharon en de sfeerrijke herfstfoto’s zijn door mij gemaakt. Daarbij heb ik het magazine style concept bedacht en de lay-out ervan gemaakt. Ik ben er wel eventjes mee bezig geweest, maar het was erg leuk om te doen! Toen ik de recepten onder ogen kreeg terwijl ik het boekje aan het maken was, heb ik natuurlijk weleens het één en ander hier ook uitgeprobeerd en de recepten vielen hier ook in de smaak. 🙂 Als je dus niet weet wat je met pompoenen, kastanjes, knolselderij en kweepeer aanmoet, dan zijn haar recepten zeker een aanrader! 🙂

Win een exemplaar van Herfstrecepten!

Het leuke nieuws is dat ik van Sharon één exemplaar mag verloten! Ze is normaal gesproken niet zo van de winacties, maar voor mij maakt ze een uitzondering heeft ze gezegd. Super leuk natuurlijk! Wat moet je doen om kans te maken? Heel simpel:

 • Laat hieronder een reactie achter en laat daarmee weten dat je mee doet (is een vereiste om kans te maken!).
 • Volg mijn blog via Facebook door de pagina te ‘liken’ (voor het geval je het nog niet deed – het is overigens geen vereiste om kans te maken aangezien er vast ook veel Facebook-loze lezers zijn en ik niemand wil dwingen op Facebook te gaan om mee te kunnen doen 😉 ).
 • Volg mijn blog op Bloglovin (ook geen vereiste, maar wel leuk) 🙂

Preview Herfstrecepten

herfstreceptenwinactie2

herfstreceptenwinactie1

herfstreceptenwinactie4

Al enthousiast geworden? Doe dan gauw mee! 🙂 Of als je echt niet kunt wachten, dan koop je het 😉 Zaterdag 9 november kies ik een winnaar uit, tot vrijdag 8 november 23:59 uur kun je meedoen door hieronder een comment achter te laten! Reageer met een geldig e-mail adres zodat ik contact met je op kan nemen, mocht je gewonnen hebben. 🙂

Succes! 🙂

**Attentie – Attenzione – Attention – Achtung **

De winactie is gesloten. – winnaar is hier bekend gemaakt.

 

Tags:

Reactie 21 Reacties

AlphaOmega Captcha Classica  –  Enter Security Code
     
 

Jouw gegevens

 1. Lijkt me een leuke nieuwe uitdaging voor mijn keuken;). En ik vind het nlig hartstikke leuk, ongetrouwd, geen kids;)

 2. Nu de zomer weer voorbij is beland ik altijd in een megadip Hopelijk wordt ik vrolijk van deze herfstrecepten.

 3. Leuk zo’n actie! Ik volg een al een tijdje op Facebook.

 4. Jaaaaaa ME LIKE!! Zou leuk zijn als ik hem zou winnen, maar ben sowieso heel blij met jouw en andere blogs/sites, vol tips en recepten! Zeker omdat ik met 2 kleine kids tegen dezelfde dingen aanloop 😉 Thanks!

 5. Leuk! Ik ben dol op de herfst, deze recepten passen heel goed in dat plaatje!

 6. Ik ben wel nieuwsgierig hoor. Ik eet nog niet zo heel lang suikervrij (en zelf ook zo min mogelijk zuivel). En nieuwe recepten uitproberen doen we nu regelmatig. Vaak vallen de pure recepten heel goed in de smaak! Ben nieuwsgierig naar de herfstmenuutjes.

  ps. ik blogde al een poosje, maar nu gaat het idd ook regelmatig over mijn ervaringen met het anders (en zo lekkere) eten.

 7. Ik doe graag mee met deze actie. Wij zijn als ouders enthousiast over deze bewustere manier van eten. Nu onze kinderen nog… En meteen maar een kijkje nemen op je blog. Helaas geen FB-account.

 8. Super leuk om samen met mijn lieve nichtjes en neefjes aan de slag te gaan in de herfstkeuken, zoveel zin in..Wat een heerlijk boekje..Succes met alles..

 9. Ook al woon ik tegenwoordig in Amerika, ik volg Sharon sinds ik haar ontmoet heb op een symposium. Getrouwd met kinderen volg ik met plezier sinds kort. Wordt blij van jullie creatieve gezonde energie. De herfst recepten spreken me ook weer erg aan en omdat wij een hele lange herfst hier hebben (hier geen echte winter) komt jullie boekje dus goed van pas!!

 10. top! ik doe mee uiteraard 🙂

 11. JAAA, ik wil! 🙂 het lijkt me een mooie aanvulling zodat ik nog meer variatie aan kan brengen in mijn suikervrije leventje van mijzelf en m’n gezin.

 12. Ik doe ook graag mee!

 13. Ik doe mee aan de actie. Ook getrouwd en met kids 😀

 14. Ik doe graag mee! ik doe al erg mijn best om me vooral te richten op seizoensgroenten en dit zou heel erg helpen!

 15. Jaaa, leuk! Wij eten (nog) niet suikervrij, maar wellicht kunnen deze recepten daar verandering in brengen. Ik heb 1 dochter van bijna 3, ze lust vrij veel en eet gezellig met ons mee. Onze 2e dochter is nu 6 weken oud en krijgt voorlopig nog geen vaste voeding. Wie weet zijn we tegen die tijd wel helemaal om naar suikervrij eten. Ben benieuwd! Via een link van een oud-klasgenoot kwam ik op de sites degezondemamma en voedenzo terecht. Zo ben ik de diverse blogs gaan lezen en me ervoor gaan interresseren.

 16. Wat leuk! Ik had al gelezen over dit E-book en ben erg benieuwd! Graag doe ik mee met de winactie om alle recepten uit te proberen! 🙂

 17. Gerechtjes die me doen watertanden en foto’s om van te smullen. Geweldige combo! Ik ben fan van de herfst (die warme kleuren! Eindeloze gezelligheid binnen! Pompoenen!). Met dit boekje krijg ik extra zin om de herfst (of toch alvast m’n keukentje) in te duiken.

  Ps: ik ben helemaal verliefd op die felle (pompoen)gele sjaal! Is die nog ergens te vinden of zelf te maken? 🙂

  • Haha ik denk dat Sharon het ergens tweedehands gescoord heeft. 🙂

 18. Leuke winactie! Lijkt me erg leuk voor nieuwe inspiratie dat boek

 19. Leuk! Ik wil graag meedoen!