Natuurlijke zeepjes van De Geurenman!

Nadat we eenmaal besloten hadden om synthetische toevoegingen in ons eten te vermijden duurde het niet lang voordat de logische stap volgde om ook synthetische verzorgingsmiddelen in de ban te doen. Geen schuimende douchegel of shampoo meer voor ons. Het ruimde flink op in de badkamer toen ik al die dingen weg deed. 😉

De Geurenman

Tenzij je natuurlijke verzorgingsproducten zelf maakt, kan het best duur zijn als je alleen nog maar natuurlijke producten wilt gebruiken. Nu betaal ik die prijs voor een goede gezondheid graag, maar het is niet altijd haalbaar in het budget. Maar het goede nieuws is, als je de juiste adressen kent, kan het reuze mee vallen! 🙂 Hier volgt een tip voor iedereen die in Rotterdam en omstreken woont: Ontmoet de Geurenman! 🙂

Aleppo zeep voor een zacht prijsje

Enkele maanden terug liepen wij op de markt in Rotterdam Blaak en kwamen we een kraampje tegen die Aleppo zeep voor een goede prijs verkocht. Het scheelde toch zo’n 2 euro per zeepje met de natuurvoedingswinkel. Mijn man gebruikt Aleppo zeep in plaats van scheerschuim en ik gebruik het ook om mijn benen mee te scheren en het werkt prima. 🙂 Daarbij gaat het maanden en maanden mee! Niet slecht voor 5 euro!

Franse natuurzeep

Naast Aleppo zeep kun je er ook allerlei soorten Franse natuurzeep vinden! Te denken aan de Marseille zeep. Marseille zeep is een natuurproduct die geen enkele chemische of synthetische toevoegingen bevat, zoals parfum of kleurstoffen en bestaat voor minimaal 72 % uit olijfolie. Voor 3 Euro heb je al een heerlijke zeepblok die bij ons minstens een goede maand meegaat (Je kunt er ook gelijk 4 kopen voor een tientje 🙂 ). Ze zijn er in allerlei lekkere geuren en kleuren te vinden zijn. De geurtjes vind ik heerlijk en subtiel, niks sterks waar je een geïrriteerde neus of keel van krijgt als je eraan ruikt. Ook had De Geurenman een variant met Ezelinnenmelk voor 3,50 Euro waarvan ik ook een blokje heb meegenomen.

Geurzakjes met Lavendel voor een lekker ruikende was en kleding

Naast zeep waren er verse lavendelzakjes die net uit Frankrijk waren binnen gekomen. Daar had ik 3 zakjes voor 2,50 Euro van gekocht om bij onze schone was en kleding te bewaren zodat het lekker gaat ruiken. 🙂

Waar is de Geurenman te vinden?

De Geurenman staat elke dinsdag en zaterdag op de markt in Rotterdam Blaak. Als je hem zoekt, dan moet je als je vanaf de Metro halte Blaak komt, richting de Meent lopen. Bijna bij de Meent aangekomen zou ergens zijn kraampje met al dat lekkere zeep moeten staan. Wanneer je niet in de buurt van Rotterdam woont dan kun je ook terecht op zijn website met een webshop. 🙂 Op zijn site staat ook vermeld op welke beurzen of speciale markten hij te vinden is. Overigens is hij ook op Facebook te vinden.

geurenman5

 De buit 🙂

geurenman1

Aleppo Zeep

geurenman3

Marseille Zeep, zachte kokos geur!

geurenman2

Lavendel Geurzakje

geurenman4

Zeep met ezelinnemelk!

natuurlijk&gezondopvoedenmetjuliakang

Tags: , , , , , , , , ,

Reactie 3 Reacties

AlphaOmega Captcha Classica  –  Enter Security Code
     
 

Jouw gegevens

  1. Leuk!! Ik vond de markt op Blaak sowieso altijd geweldig…woon er helaas niet meer in de buurt, maar ga deze zeker onthouden voor als ik er weer naar toe ga :-). Thnx voor het delen van deze tip 🙂

    • Hoi Joukje, volgens mij had ik begrepen via je blogs op Voedzo dat je in België woont. Hij staat volgens zijn website ook op de kerstmarkt in Antwerpen dit jaar 🙂 en verder zijn de prijzen op zijn webshop vergelijkbaar met de prijzen die hij op de markt hanteert. 🙂

  2. Bedankt voor de tip, alleen al leuk om naar te kijken!