Inzamelingsactie H&M

Ik was mijn kledingkast vandaag aan het uitmesten en ik had flink wat kleding verzameld die weg kon. Ik zat al te bedenken dat ik het bij onze kringloopwinkel kon afgeven, totdat Anoesjka van Maid at Home me tipte dat H&M een kleding inzamelingsactie houdt: Lever een zak oude, gebruikte of kapotte kleding in en krijg een waardebon ervoor terug. Met die waardebon krijg je 15% korting op een (1) artikel naar keuze.

Untitled-3

Untitled-4

Meteen mijn slag geslagen

Aangezien het koopavond was, en mijn man toch had afgesproken om een biertje te proeven met een vriend, en ik graag van de kleding af wou en wel wat mooie basis kledingstukken kon gebruiken, ging ik dus vanavond met twee zakken vol met kleding naar de dichtstbijzijnde H&M filiaal. Ik leverde de zakken in, kreeg de kortingsbonnen en kocht wat mooie basis topjes van de Consciouslijn van bio katoen voor mezelf en mijn zoontje. Kreeg ik toch mooi een paar euro korting. Mooi meegenomen! Ik heb nog één heel zak kleding over… 🙂

Zie hier voor meer informatie over de actie.

groendoen

Reactie 0 Reacties

AlphaOmega Captcha Classica  –  Enter Security Code
     
 

Jouw gegevens