Geroosterd brood met avocado en mayonaise (suikervrij en zuivelvrij)

Dit is mijn favoriete beleg combi van de laatste weken! Hier kan je me echt blij mee maken! Ik zag het staan in het geweldige kookboek (H)eerlijk van Gwyneth Paltrow. Het is één van mijn favoriete kookboeken dit moment: Geweldige foto’s, suikervrije, zuivelvrij en glutenvrije recepten, waarvan een deel veganistisch of vegetarisch en een ander deel met vis en gevogelte en zeer kindvriendelijk. Ik heb er al eens eerder over geschreven toen het alleen nog in het Engels te verkrijgen was. Maar inmiddels is het dus vertaald!

Hoe maak je het

Dit recept is echt heel simpel: je roostert een stukje volkoren zuurdesembrood (ik had volkoren rogge zuurdesembrood gebruikt), je besmeert het met mayonaise (ik heb het merk Vetara gebruikt – bio en suikervrij) en belegt het met stukjes avocado! Eventueel nog naar smaak besprenkelen met olijfolie extra vergine en wat keltisch zeezout. 🙂 Genieten maar!!

IMG_0432-copy

IMG_0433-copy

it'sallgood

Tags:

Reactie 0 Reacties

AlphaOmega Captcha Classica  –  Enter Security Code
     
 

Jouw gegevens