Haar eerste schooldag

Toen was het moment daar… ze ging voor het eerst wennen in groep 1, op de basisschool. Maar volgens mij moest ik meer wennen. Tranen liepen over mijn wangen toen ik weer van het schoolplein af liep. Dochterlief vond het na een kus en een knuffel van mij en haar papa wel best, en heeft goed meegedaan volgens de juf.

Hoewel haar school leuk is en de leerkrachten erg vriendelijk leken (eigenlijk niks op aan te merken) kregen mijn man en ik toch twijfels of het wel de juiste schoolkeuze is geweest. Misschien komt dat juist door dat we op veel fronten dingen ‘anders’ doen en we bang zijn dat het op veel fronten heel anders zal zijn dan we gewend zijn. Maar een gesprek met de juf erna hielp enigzins om zelf rustiger te worden en de onderdirectrice was zo vriendelijk om volgende week een afspraak met ons te maken zodat we nogmaals even goed door de school kunnen lopen en vragen kunnen stellen. 🙂 Mijn dochter wilt morgen in ieder geval weer terug naar school. Dat is toch positief! 🙂

eerste-schooldag1-copy

eerste-schooldag2-copy

eerste-schooldag3-copy

eerste-schooldag4-copy-2

 

OUDERSCHAPVANUITJEHART

Tags: , ,

Reactie 0 Reacties

AlphaOmega Captcha Classica  –  Enter Security Code
     
 

Jouw gegevens