De creatieve uitspattingen van mijn oudste ;)

Het is wat rustiger op mijn blog omdat mijn oudste vakantie heeft. We zijn veel weg, en als ik thuis ben, dan ben ik de boel flink aan het uitmesten en re-organiseren. Zo blijf ik veel bezig, maar schiet het bloggen er een beetje bij in.

De creatieve uitspattingen van mijn oudste

Mijn dochter van bijna 4 vindt tekenen heel erg leuk. Zo leuk, dat mijn jongste van 1 het heeft moet ondervinden. Hij kon wel wat kleur gebruiken volgens haar. Tja, je hebt het niet makkelijk als je de jongste thuis bent. Ik moest hard lachen toen ik het zag, en kon eigenlijk niet eens een degelijk standje geven. Maar goed, de stiften (gelukkig op waterbasis!) heb ik wel weggedaan. 😉

IMG_0167-copy

 

IMG_0171-copy

 

IMG_0172-copy

 

IMG_0176-copy

 

IMG_0179-copy

 

IMG_0184-copy

 

 

OUDERSCHAPVANUITJEHART

 

Tags: , , , , ,

Reactie 0 Reacties

AlphaOmega Captcha Classica  –  Enter Security Code
     
 

Jouw gegevens