Het koekenboek

Het is alweer twee weken geleden dat Sharon (bekend van Voedzo) weer een e-book heeft uitgebracht. Ik werd vroeger een koekjesmonster thuis genoemd en nog steeds heb ik een haat-liefde verhouding met koekjes. Maar nu ik weet hoe ik gezondere koekjes moet bakken, geniet ik zonder schuldgevoelens. 🙂 Sharon’s koekenboek is helemaal verantwoord want haar recepten zijn suikervrij, zuivelvrij, tarwevrij en er zijn ook enkele glutenvrij. Daarbij is koekjes bakken ook gewoon leuk en een gezellig tijdverdrijf om samen met de kinderen in de vakantie te doen.

Zelf heb ik als eerste haar havermoutkoeken uitgeprobeerd (het resultaat van mijn bakken zie je op de foto hier bovenaan). Ze waren wel erg droog en korrelig en niet zo heel lekker (maar misschien lag dit aan mij en niet aan het recept, wie zal het zeggen) 🙂 Om een indruk te krijgen wat je kunt verwachten van haar koekenboek volgt hieronder een impressie.

koekenboek

Tags:

Reactie 0 Reacties

AlphaOmega Captcha Classica  –  Enter Security Code
     
 

Jouw gegevens