Tip: cursus opruimen

Vandaag is het de eerste vakantiedag van mijn dochter. Het begint goed met lekker weer. 🙂 Één van de dingen die ik me heb voorgenomen deze zomer is opruimen. Ik had al eens eerder geschreven dat ik geen held ben wat het huishouden betreft. 🙂 Ik loop eigenlijk altijd achter de feiten aan en manlief hielp me heel goed met opruimen en schoonmaken. Maar nu is hij met zijn nieuwe baan begonnen, verder van huis. Hij volgt ook nog eens een cursus in de avonduren, dus er komt nu veel op mij aan. Niet dat ik dat nou erg vind, maar wat het huishouden betreft loopt het nu wel een beetje in het honderd. 😉 Ik had al eerder geschreven over mijn ‘grote hobby’ dat huishouden heet. 🙂

Tip: gratis 10 stappencursus opruimen met Els Jacobs

Van mijn schoonzus kreeg ik afgelopen weekend een leuke tip: via het NTR kun je een serie filmpjes bekijken van Huishoudcoach Els Jacobs: 10 stappencursus opruimen. Je kunt ze hier bekijken. Ik heb ze inmiddels bekeken en ik ben er blij mee. Ik heb vandaag mijn eerste focusplek opgeruimd. 🙂 Als ik zo het hele huis doorloop kan ik het hopelijk allemaal sneller en beter bijhouden.

natuurlijk-huishouden

Tags: , , , , ,

Reactie 1 Reacties

AlphaOmega Captcha Classica  –  Enter Security Code
     
 

Jouw gegevens