Blij met Benetton!

Gisteren ging ik wat drinken met twee mama’s die ik ken van de peuterspeelzaal waar mijn dochter op zit. We hadden onze kinderen in het begin van de middag afgezet en in de tussentijd gingen wij ergens kletsen en drinken. Het was heel warm en mijn kleine dreumes vindt de hitte eigenlijk niet zo fijn en dat merk je echt aan hem. Één mama stelde daarom voor om de Bijenkorf in te gaan omdat het daar lekker koel is. Dat deden we dus. We liepen naar de kinderafdeling en gingen snuffelen bij de kleertjes van Benetton die flink afgeprijsd waren.

Leuke bio en gifvrije kinderlijn van Benetton!

Wat werd ik blij toen ik al die kleertjes aan het bekijken was! Ook Benetton gebruikt steeds meer bio katoen en weert gevaarlijke stoffen uit kinderkleding. Vorig jaar nog kwam er een alarmerend rapport van Greenpeace uit over kankerverwekkende en hormoonverstorende stoffen in kleding en het is fijn dat grote merken in die tussentijd steeds meer bio katoen in hun assortiment opnemen en gevaarlijke stoffen proberen te mijden.

Tip: Sale bij Benetton!

Ik heb er hele leuke kleertjes gezien en een paar t-shirts gescoord voor de kids. 🙂 Een tip dus voor de mama’s die graag bio en gifvrij op budget willen kopen: kleertjes zijn flink afgeprijsd en kortingen lopen op tot 70%! Sommige t-shirtjes heb ik voor nog geen 4 euro aangeschaft! Voor zover ik weet kun je terecht voor de Benetton collectie bij de Bijenkorf en V&D of één van de Benetton winkels.

IMG_0080

IMG_0091

IMG_0089

IMG_0088

IMG_0087

IMG_0085

 

natuurlijk&gezondopvoedenmetjuliakang

Tags: , , , , , , ,

Reactie 0 Reacties

AlphaOmega Captcha Classica  –  Enter Security Code
     
 

Jouw gegevens