Toen was het tijd voor een feestje!

Afgelopen zaterdag was het dubbel feest! Manlief was jarig én hij had de dag ervoor een contract getekend bij zijn nieuwe werkgever!! Wat waren we opgelucht, en wat was het ineens snel gegaan! Wat het helemaal zo leuk maakt is dat hij nu een carrière switch heeft gemaakt en nu eindelijk van zijn hobby zijn baan heeft weten te maken: hij gaat nu voor het eggie programmeren. 🙂

Dagje Delft: wandelen en lekker eten

Dit wilden we goed vieren dus besloten we een dagje naar Delft te gaan. Het zonnetje scheen en bij aankomst in Delft bleek het er feest te zijn. Overal liepen studenten in nette pakken te zingen en te drinken, er stonden kraampjes met antieke spullen langs de grachten en er hingen overal ballonnen. We arriveerden tegen lunch tijd en we waren inmiddels wel toe aan wat lekkers. We zochten Burgerz op. De duurzame burger tent met voor ieder wat wils: hamburgers van bio vlees, kip en vis, maar ook vegetarische en zelfs vegan opties! Zo kun je er ook de Dutch Weed Burger proeven van Lisette Kreischer. Helemaal plantaardig, maar serieus lekker! We zaten lekker buiten in het zonnetje en dochterlief kreeg al gauw wat papier en kleurpotloden en maakte een mooie verjaardagstekening voor papa. Na onze lunch wandelden we nog wat door delft langs alle kraampjes en we bezochten nog een leuk vintage zaakje Elize’s Kledingvondsten. We sloten af met een koffie bij Hills & Mills, een bio koffie zaakje waar dochterlief gratis bij het afrekenen een appel toe gestopt kreeg.

IMG_9953

IMG_9960

IMG_9968

IMG_9976

IMG_9977

IMG_9985

 

Tags: ,

Reactie 0 Reacties

AlphaOmega Captcha Classica  –  Enter Security Code
     
 

Jouw gegevens