Weekendje Brabant

Afgelopen vrijdag was het de laatste werkdag van manlief. Voor zijn afscheid werd er op kantoor pizza gehaald (van ‘O Pazzo) en ik was ook met de kinderen uitgenodigd. Na de lunch werd er nog afscheid genomen en toen liepen we naar huis. Mijn man was wat emotioneel en stelde voor om aan het begin van de avond al te vertrekken naar naar zijn ouders in Brabant.

Nu waren er al plannen om het weekend naar Brabant te gaan omdat ik zaterdag naar de begrafenis moest van mijn oudoom. Zijn begrafenis was in het geboortedorp van mijn opa en de afscheidsdienst was in de plaatselijke dorpskerk waar waarschijnlijk mijn opa gedoopt is, hij zijn eerste communie heeft gedaan en waar mijn overgrootouders zijn begraven. De dienst was prachtig en na afloop zag ik familieleden terug die ik al lang niet meer had gezien. Onze dochter bleef bij mijn schoonouders en de jongste was mee in de draagdoek.

Zaterdagavond gingen mijn man en ik voor het eerst in ruim twee jaar samen uit. We besloten naar de film te gaan in Etten-Leur en mijn schoonouders pasten op de kinderen. Zondag was het lekker weer en de kinderen hebben lekker in de tuin gespeeld, we hebben lekker in de tuin gegeten en we gingen een uurtje naar Roosendaal omdat de winkels open waren.  We zochten namelijk een leuk cadeau voor de buurvrouw die zo vriendelijk was geweest om mijn fiets, die mijn man in alle commotie voor de deur van zijn werk was vergeten, in de kelder voor ons te zetten. Wat zeggen ze ook alweer? Een goede buur is beter dan een verre vriend. 😉

Een impressie in foto’s

Meneertje kroop heel wat af 🙂brabant4Lekker spelen in de tuin 🙂 brabant3

Op de schouders van papa 🙂brabant

brabant8

Avondje samen erop uit 🙂 brabant5

Lekker eten brabant12Ik bakte mango pannenkoekjes voor lunch. Recept volgt snel! 🙂brabant1Ook maakte ik kabeljauw in een knapperig korstje van havervlokken, geïnspireerd door het mooie kookboek ‘Gezond Genieten’ van Amber Albarda.

brabant13

brabant6Lekker buiten eten in de tuin

brabant7Middagje Roosendaal

gezond-genieten

Tags: , , ,

Reactie 0 Reacties

AlphaOmega Captcha Classica  –  Enter Security Code
     
 

Jouw gegevens