Door de ogen van een driejarig meisje

Mijn dochter van drie (bijna vier in september) wordt steeds behendiger. Zo pakt ze geregeld mijn telefoon en vandaag kreeg ze het voor elkaar om zelf foto’s ermee te maken. Ze ziet mij natuurlijk altijd foto’s maken en dat wou zij nu ook.

Nu vond ik het niet zo handig dat ze met mijn telefoon in de weer zou gaan dus ik kwam met een beter idee. Ik had ergens nog een oude compact camera liggen die bijna niet meer gebruikt wordt. Ik gaf het haar, en zo enthousiast als een kind kan zijn, ging ze urenlang foto’s maken. Ik vond het resultaat zo grappig dat ik het graag deel. Zie hier, de wereld bij ons thuis, gezien door de ogen van een driejarig meisje. πŸ™‚ Het is zo leuk om te zien wat zij de moeite waard vond om vast te leggen: haar beer (grootste vriendin), haar kleine broertje, haar stoeltje, haar kleurboek… Ze is mijn kleine fotograafje. πŸ™‚

Kinderfilmpjes van kids-tube.nl

sarafotos1kids-tube-header

Tags: , ,

Reactie 8 Reacties

AlphaOmega Captcha Classica  –  Enter Security Code
     
 

Jouw gegevens

  1. Wat een super leuke blog is dit zeg! Eigenlijk zijn het best mooie foto’s πŸ™‚ Talentje in wording πŸ˜‰

    • Haha ja ik vond dat er ook best leuke foto’s tussen zaten. Al zijn het denk ik wel vooralsnog ‘lucky shots’, maar ze komt er wel πŸ˜‰

  2. een verademing, deze hippe eco vriendelijke mama blog. ik ben fan!