Eieren uit de oven met raapstelen, champignons en bosui (Paleo, zuivelvrij, suikervrij, glutenvrij)

Een lekkere makkelijke lunch of bijgerecht en ook gelijk een leuke manier om raapstelen te verwerken en anderen te imponeren! Eieren uit de oven. 🙂

Ingrediënten €0.00 (4 Porties)

  • Biologische eieren 6 stuks
  • bosui 100 gr
  • kastagne champignons 250 gr
  • raapstelen 150 gr
  • truffelolie Olijfolie met truffel 1 scheutje
  • kokosmelk 1 scheutje
  • ghee om in te bakken 1 scheutje
  • gemalen zwarte peper en keltisch zeezout naar smaak scheutjes
  • quichevorm diameter +- 20 cm 1 stuk

Bereiding:

  1. Verwarm de oven voor op 200 graden.
  2. Snij de bosui in ringen en de champignons in plakjes.
  3. Verwarm in de steelpan de olie en bak de bosui en champignons tot ze glazig zijn.
  4. Snij de raapstelen fijn.
  5. Vet de quichevorm in en doe daarin de bosui, champignons en raapstelen.
  6. Roer alles goed door elkaar, voeg zout en peper naar smaak toe en een scheutje truffelolie en flinke scheut rijstroom.
  7. Breek de eieren één voor in de quichevorm. Zorg dat de groente goed bedekt is.
  8. Doe het 10 á 15 minuten in de oven totdat de eieren gaar zijn.
Tags: , , , , , , , , , , , ,

Reactie 0 Reacties

AlphaOmega Captcha Classica  –  Enter Security Code
     
 

Jouw gegevens