ZonderMeer magazine

Als je bepaalde dingen uit je dieet moet vermijden, zoals gluten of lactose, dan is ZonderMeer magazine een handig tijdschrift met allemaal recepten 🙂

Ik heb het tijdschrift zelf nog nooit doorgebladerd, maar heb er wel al over gelezen op Degezondemama. Het leuke is dat recentelijk een blog van Sharon Numan is verschenen op de blog van ZonderMeer. Ik vind het om twee redenen leuk: haar website is echt een leuke site waar ik dagelijks op kom. Regelmatig maak ik iedereen thuis blij met een lekker recept van haar site en waarschijnlijk zal je de naam Voedzo regelmatig zien verschijnen hier. Maar extra leuk is dat de foto die is gebruikt bij haar blog door mij is gemaakt!

Het wordt eens tijd om een exemplaar van ZonderMeer in handen te krijgen en het magazine zelf eens door te bladeren. 🙂

Tags: , , , ,

Reactie 0 Reacties

AlphaOmega Captcha Classica  –  Enter Security Code
     
 

Jouw gegevens